ONDERWIJS

Home / Industrieën / Onderwijs

BESCHERM LEERLINGEN EN PERSONEEL TEGEN SCHADELIJKE BACTERIËN

Op scholen, hogescholen en universiteiten worden geuren en infecties veroorzaakt door bacteriën, virussen, schimmels en vluchtige organische stoffen (VOS) die in de lucht blijven hangen. Het gebruik van reinigings-, desinfectie- en maskeermiddelen zijn niet voldoende om de bacteriën te elimineren. Sommige bacteriën kunnen zich in amper 8 uur van één tot acht miljoen vermenigvuldigen. *

Gerelateerde producten

MULTIPURPOSE RANGE

MULTIFLEX RANGE

WASHROOM RANGE

ONDERWIJS

In scholen en hoger onderwijs stapelen hoge niveaus van schadelijke bacteriën en virussen zich op in wasruimtes, kleedkamers, klaslokalen, keukens en gemeenschappelijke ruimtes. Slechte ventilatie en gedeelde faciliteiten dragen bij aan de problemen van bacteriën die zich ophopen en verspreiden in deze gebieden.

De AIRsteril WASHROOM RANGE is de favoriete keuze van bedrijven in de sanitairmarkt. Eenmaal geïnstalleerd, leveren de units de hele dag door gezuiverde lucht aan die vrij is van bacteriën. Daarenboven zorgt een lage ozonafgifte voor een fris ruikende wasruimte zonder risico voor de menselijke gezondheid.

EEN GEMAKKELIJKE EN BETAALBARE MANIER OM LEERLINGEN EN PERSONEEL TE BESCHERMEN

De MULTIPURPOSE luchtzuiveringsunits van AIRsteril kunnen worden gebruikt in grotere ruimtes zoals klaslokalen en gemeenschappelijke ruimtes. De MP100 is een krachtige draagbare unit voor het reinigen van vervuilde kamers. De 13w units hebben een bereik tot 30m2 en hebben geen filters nodig die moeten worden vervangen. Daarenboven vereisen ze slechts één jaarlijks onderhoud, wat betekent dat ze zeer weinig kosten in gebruik en een ecologisch verantwoorde oplossing bieden.

* Bepaalde bacteriën, zoals Ecoli, kunnen zich elke 20 minuten vermenigvuldigen, waardoor er in theorie 16,7 miljoen bacteriën kunnen ontstaan in amper 8 uur tijd. Bacteriën planten zich razendsnel voort en dit valt simpelweg niet met traditionele methoden te bestrijden.

KLAAR OM FRISSE LUCHT IN TE ADEMEN?