Badkamers & toiletten

Home / Industrieën / Sanitaire ruimtes

ELIMINEER GEUREN EN VERBETER DE HYGIËNE VAN DE WASRUIMTE

Van de minst propere ruimte in uw bedrijf/woning naar een centrum voor infectiebestrijding, het kan!

Sanitaire ruimtes met onaangename geuren zijn een teken dat ze onhygiënisch zijn en een gevaar vormen voor de gezondheid van personeel, klanten en bezoekers. Regelmatig gebruik van reinigings-, desinfectie- en maskeermiddelen zijn niet voldoende om de bacteriën te doden, die zich in 8 uur van één tot acht miljoen kunnen vermenigvuldigen. *

Met onze AIRsteril-technologie garanderen we 24 uur per dag een geurvrije, schone en veilige wasruimte en dit zonder chemicaliën en zonder lastige filters.

Gerelateerde producten

WASHROOM RANGE

WASHROOM THERMAL RANGE

TWEE AIRSTERIL UNITS ZIJN SPECIAAL ONTWIKKELD VOOR GEBRUIK IN SANITAIRE RUIMTES

De WR-serie wordt extra ondersteund door een ventilator en is ontworpen voor sanitaire ruimtes met een groot gebruik, waar 5000 of meer bezoeken per dag plaatsvinden.

De WT-serie maakt gebruik van thermische convectie om vervuilde lucht in de unit te zuigen, waar schadelijke micro-organismen meteen worden geëlimineerd.

Toiletten en urinoirs spoelen fecale micro-organismen in de lucht en op oppervlakken die in combinatie met slechte ventilatie en gedeelde faciliteiten bijdragen aan de schadelijke bacteriën in de kamer.

Eenmaal geïnstalleerd levert onze WASHROOM RANGE de hele dag door gezuiverde lucht. Een lage ozonproductie zorgt voor een fris ruikende wasruimte zonder risico voor de menselijke gezondheid.

Welk product u juist nodig heeft, hangt af van verschillende factoren: grootte van de ruimte, bezoekersaantallen, luchtstroom en gebruikspieken. Een korte testperiode bepalen de beste configuratie voor maximale resultaten. Aarzel dus niet om een demo aan te vragen! 

BADKAMERS ACCUMULEREN HOGE NIVEAUS VAN SCHADELIJKE BACTERIËN EN VIRUSSEN

Onaangename geuren, door bacteriën geteisterde sanitaire ruimtes en slechte hygiëne kunnen ernstige gevolgen hebben voor uw organisatie; in wasruimtes, toiletten en andere gesloten ruimtes worden geuren en infecties veroorzaakt door bacteriën, virussen, schimmels en vluchtige organische stoffen (VOS) die in de lucht en op oppervlakken zitten. 

AIRsteril werkt de klok rond en vernietigt het DNA van de micro-organismen in de lucht en op het oppervlak die de geuren veroorzaken en de hygiëne in gevaar brengen.

  • Verwijder onaangename geuren.
  • Verbeter de infectiecontrole voor personeel en bezoekers.
  • Verbeter de luchtkwaliteit.
  • Verbeter de eerste indruk voor klanten en bezoekers.
  • Snijd klachten van klanten.
  • Stop met het gebruik van chemische
  • reinigingsmiddelen en parfums.
  • Verleng de levensduur van armaturen en andere apparatuur in badkamers
  • Verminder personeelsverloop en ziekteverzuim.
  • Voldoe aan de voorschriften.

* Bepaalde bacteriën, zoals Ecoli, kunnen zich elke 20 minuten vermenigvuldigen, waardoor er in theorie 16,7 miljoen bacteriën kunnen ontstaan in amper 8 uur tijd. Bacteriën planten zich razendsnel voort en dit valt simpelweg niet met traditionele methoden te bestrijden.

KLAAR OM FRISSE LUCHT IN TE ADEMEN?