Sport & Vrije tijd

Home / Industrieën / Sport & Vrije tijd

ZORG ERVOOR DAT DE ALGEMENE HYGIËNE IN UW ZAAK OPTIMAAL IS.

In recreatiecentra, bioscopen en auditoria worden aanstootgevende geuren en luchtinfecties veroorzaakt door bacteriën, virussen, schimmels en vluchtige organische stoffen die in de lucht worden vervoerd. Het is daarom van uiterst belang om ervoor te zorgen dat de lucht continu verschoond wordt. 

Gerelateerde producten

MULTIPURPOSE RANGE

MULTIFLEX RANGE

Centra voor sport en vrije tijd

Het gebruik van reinigings-, desinfectie- en maskeermiddelen is niet voldoende om bacteriën te doden, die zich in 8 uur * van één tot acht miljoen kunnen vermenigvuldigen. In gesloten ruimtes hopen zich hoge niveaus van schadelijke bacteriën en virussen op in zalen waar veel fysieke inspanningen worden geleverd, bioscoopzalen of andere ruimtes met veel passage.

  • Elimineren van ongewenste geuren zoals bv. zweetgeuren.
  • Verhoogde reinheid door alle bacteriën consequent te verwijderen.
  • Verbeterde infectiecontrole voor bezoekers en personeel.
  • Minder behoefte aan reinigingschemicaliën en parfums.
  • Verlengde levensduur van stoffering en apparatuur.
  • Vermindering van absenteïsme.
  • Aangename en verwelkomende eerste indruk.
  • Naleving van regelgeving inzake de  verluchting van recreatiecentra.

GEUREN BESTRIJDEN BIJ DE BRON

Centra voor sport & vrije tijd hebben te maken met het probleem dat kleedkamers, sportzalen en andere ruimtes een magneet zijn voor ongewenste geuren en bacteriën. Ook toiletten en wasruimtes voor algemeen gebruik zijn een belangrijke bron van geuren. Bacteriën verzamelen zich in luchtkanalen, airconditioningapparatuur en andere ontoegankelijke plaatsen en overuren, onbehandelde geuren en bacteriën in de lucht dringen door zachte meubels en zelfs bouwmateriaal. Chemicaliën, parfums en maskerende middelen pakken de bron van het probleem niet aan, in tegenstelling tot de AIRsteril-technologie die de bacteriën uit de lucht elimineert voordat deze de kans krijgen zich te verspreiden en voort te planten.

Bepaalde bacteriën, zoals Ecoli, kunnen zich elke 20 minuten vermenigvuldigen, waardoor er in theorie 16,7 miljoen bacteriën kunnen ontstaan in amper 8 uur tijd. Bacteriën planten zich razendsnel voort en dit valt simpelweg niet met traditionele methoden te bestrijden. 

 

KLAAR OM FRISSE LUCHT IN TE ADEMEN?