Bekijk video

CONTROL INFECTIONS & ELIMINATE OFFENSIVE ODOURS

WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN OM VERSE GEZUIVERDE LUCHT TE BEZORGEN

Onze activiteit omvat de ontwikkeling van innoverende oplossingen die mensen in gesloten ruimtes beschermen tegen ziektes en infecties, en die (slechte) geuren uitschakelen. AIRsteril producten verbeteren de atmosfeer in kantoren, vergaderlokalen, medische kabinetten, ziekenhuizen, rusthuizen, hotels, cateringbedrijven, scholen, luchthavens, stations, bioscopen, dierenartspraktijken, centra voor afvalverwerking, enz.

BEKIJK ONZE LAATSTE CASES

Ontdek de recentste wetenschappelijke studies en experimenten over de doeltreffendheid van onze producten.

WASHROOM THERMAL RANGE

Het verbeteren van de luchtkwaliteit in uw toiletten zal niet alleen geuren verwijderen, maar ook de gezondheidszorg van uw personeel en bezoekers verbeteren. De AIRsteril Thermal U / V-wasruimte-reeks elimineert onaangename, vieze geuren in de toiletruimte en bestrijdt schadelijke bacteriën en virussen, zowel in de lucht als op alle blootgestelde oppervlakken, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

WASHROOM RANGE

Toiletten kunnen een hoog niveau van schadelijke bacteriën en virussen bevatten, waarbij elke doorspoeling van het toiletten of urinoirs fecale micro-organismen in de lucht verspreiden ( Aerosol effect) rondom het toilet en de oppervlakken van de wasruimtes. Bovendien draagt een slechte ventilatie, het delen van de toiletten met verschillende personen waarvan een groot gedeelte hun handen niet goed wassen ertoe bij voor nog extra hygiëne problemen.

AIR SILENT RANGE

Slechte ventilatie, incontinentie en medische aandoeningen creëren bacteriën en in veel gevallen is zelfs regelmatig schoonmaken en desinfectie gewoon niet genoeg, de toevoeging van maskeermiddelen kan geuren verergeren en is inefficiënt om de verspreiding van micro-organismen te beheersen.

MEGA THERMAL RANGE

De MT75 Mega Thermal biedt 24 uur per dag, 7 dagen per week controle over geuren en schadelijke bio-aerosolen in grote afgesloten ruimten, waaronder opslagplaatsen voor afval, materiaalrecyclage, in afval- of industriële processen.

MULTIFLEX RANGE

Het Airsteril MF-assortiment brengt de hygiënische normen naar een niveau dat onmogelijk te bereiken is met traditionele reiniging alleen. In gesloten ruimtes creëren micro-organismen in de lucht onaangename geuren, verspreiden infecties en verstoren de hygiënische normen. Traditionele reinigingsmethoden en maskeermiddelen zijn niet genoeg, na het reinigen kunnen schadelijke micro-organismen snel terugkeren en groeien zeer snel aan.

MULTIPURPOSE RANGE

DE MP100 brengt de hygiënische normen naar een niveau dat onmogelijk te bereiken is met traditionele reiniging alleen. In gesloten ruimtes creëren micro-organismen in de lucht onaangename geuren, verspreiden infecties en verstoren de hygiënische normen. Traditionele reinigingsmethoden en maskeermiddelen zijn niet genoeg, na het reinigen kunnen schadelijke micro-organismen snel terugkeren en groeien zeer snel aan.

ULTIMATE RANGE

Om een ​​best presterende voedingsleverancier te zijn, is het van essentieel belang om lage niveaus van bacteriën in de werkomgeving te handhaven. Geuren en infecties worden veroorzaakt door bacteriën, virussen, schimmels, schimmels en vluchtige organische stoffen in de lucht en op oppervlakken.

ULTIMATE SMALL AREA RANGE

Deze robuuste waterbestendige unit, speciaal gebouwd voor de voedingsindustrie, is het nieuwste lid van onze Ultimate-productfamilie, omdat de naam doet vermoeden dat deze is ontworpen voor kleinere oppervlakken. Hij heeft een variabele output die overeenkomt met het volume en het gebruik van de kamer en controleert de schadelijke bacteriën en virussen, zowel in de lucht als op alle blootgestelde oppervlakken, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

CUSTOM VEHICLE RANGE

Werkende voertuigen hebben veel te verduren, hetzelfde voertuig kan worden gebruikt voor verschillende ladingen, waardoor er problemen ontstaan ​​met kruisbesmetting van zowel geuren als micro-organismen tussen verschillende reizen. Het onderhouden van een schone, geurvrije en infectie gecontroleerde omgeving is een constante uitdaging.

INDUCT UNIT

Traditionele reiniging heeft geen toegang tot deze gebieden, systeemveroudering, slecht onderhoud, verwarming van gebouwen, en binnendringend vocht kan de besmettingsniveaus verhogen. Huidige reinigingsmethoden kunnen de levenscyclus zelfs verbeteren en de luchtvochtigheid verhogen. Verwijder microbiële en chemische verontreinigingen uit logistieke eenheden en kanalen om de luchtkwaliteit in de ruimte te verhogen. Technologie om totale bacteriën met 99,84% te verminderen.

ONTDEK AL ONZE PRODUCTEN

Bij AIRsteril is ons assortiment gespecialiseerd in luchtzuivering voor het beheersen van geuren en infecties in besloten ruimten. We hebben een breed scala aan producten in verschillende groottes en sterkten om ervoor te zorgen dat we het juiste luchtzuiveringssysteem hebben dat aan uw behoeften voldoet.

VOORDELEN VAN DE AIRSTERIL MACHINES

  • Bestrijdt bacteriën en virussen in de lucht en op alle blootgestelde oppervlakken
  • Verbetering van de infectiebeheersing en de hygiënenormen
  • Verminderd het absenteïsme en de daaraan verbonde arbeidskosten
  • Verbetert uw bedrijfsimago en leidt tot een verhoging van de bezettingsgraad
  • Verwijdert (vieze) geuren en vermindert het gebruik van chemische of maskerende middelen
  • Verlengt de levensduur van tapijten en uw stoffering
  • Verbetert het milieu en beschermt de inwoners, uw personeel, uw patiënten of bezoekers

INDUSTRIEËN

De luchtzuivering producten van AIRsteril doen het goed in verschillende industrieën, gaand van toiletten tot afvalverwerking of van onderwijs tot gezondheidszorg. We hebben een gevarieerde kennis in een veelheid van industrieën. We zijn permanent op zoek naar nieuwe oplossingen voor veel uiteengaande sectoren en we ontwikkelen ons assortiment voortdurend uit.

TOILETTEN

GEZONDHEIDSZORG

SPORT & VRIJE TIJD

KANTOREN

ONDERWIJS

VOEDSELVERWERKING

HOTELS & CATERING

HUISDIEREN

TRANSPORT & WAGENS

KINDEROPVANG

AFVAL VERWERKING

DOKTERSPRAKTIJKEN

GETUIGENISSEN

ENKELE VAN ONZE KLANTEN

KLAAR OM FRISSE LUCHT IN TE ADEMEN?

Wist je dat?Onze technologie is officieel gevalideerd door de Belgische overheid!

We zijn trots om aan te kondigen dat Airsteril het vertrouwen van de Belgische overheid heeft! Onze technologie is officieel gevalideerd door de wetenschappelijke experts van de regering. Ze hebben onze wetenschappelijke documentatie zorgvuldig bestudeerd en hebben hun volledige vertrouwen getoond in de effectiviteit en veiligheid van onze technologie! Airsteril is de enige oplossing die lucht en oppervlakken permanent en in menselijke aanwezigheid kan ontsmetten. De beste oplossing om uzelf te beschermen tegen pathogenen en verontreinigende stoffen in de lucht! Meer dan ooit staan we klaar om te helpen de wereld weer normaal te maken!