KANTOREN

Home / Industrieën / Kantoren

VERBETER DE ALGEMENE HYGIËNE EN HOU INFECTIES ONDER CONTROLE OP DE WERKVLOER

Ongewenste geuren en infecties via de lucht worden veroorzaakt door bacteriën, virussen, schimmels en vluchtige organische stoffen (VOS) die in de lucht worden vervoerd. Het gebruik van reinigings-, desinfectie- en maskeermiddelen is niet voldoende om bacteriën te doden, die zich in 8 uur * van één tot acht miljoen kunnen vermenigvuldigen. In gesloten ruimtes hopen zich hoge niveaus van schadelijke bacteriën en virussen op in kleine en open kantoren, wasruimtes en andere plaatsen zoals fotokopieer- en vergaderruimtes.

Gerelateerde producten

MULTIFLEX RANGE

AIR SILENT RANGE

Kantoren

In kantoorgebouwen filtert AIRsteril Air Purification bacteriën, virussen en schimmels in de lucht en op oppervlakken.

De technologie van AIRsteril zorgt voor:

  • Elimineren van ongewenste geuren van bv. toiletten of afvoerbuizen.
  • Verhoogde reinheid door alle bacteriën consequent te verwijderen.
  • Verbeterde infectiecontrole voor gasten en personeel.
  • Minder behoefte aan reinigingschemicaliën en parfums.
  • Verlengde levensduur van stoffering en apparatuur.
  • Vermindering van absenteïsme.
  • Aangename en verwelkomende eerste indruk voor gasten/klanten.
  • Naleving van regelgeving inzake de kantoor verluchting.

SICK BUILDING SYNDROME (SBS)

Dit is een aandoening die miljoenen kantoormedewerkers ellende bezorgt en organisaties miljoenen kost aan ziekte en verzuim van het personeel. Deze aandoening wordt doorgaans gekenmerkt door hoofdpijn en ademhalingsproblemen en wordt toegeschreven aan ongezonde of stressvolle factoren in de werkomgeving.

Maar kan het gemakkelijk worden voorkomen? Problemen met wisselende temperaturen, tocht, benauwdheid, slechte verlichting en lawaai zijn altijd al aanwezig geweest in kantoren. Recente energiebesparende maatregelen hebben deze situatie echter verergerd. In kantoren en andere gebouwen gebruikt AIRsteril 5 technologieën om bacteriën in de lucht en op blootgestelde oppervlakken te doden om de belasting te verminderen die kan worden uitgeoefend op het ademhalingssysteem.

* Bepaalde bacteriën, zoals Ecoli, kunnen zich elke 20 minuten vermenigvuldigen, waardoor er in theorie 16,7 miljoen bacteriën kunnen ontstaan in 8 uur. Wat hiermee trachten te benadrukken is dat bacteriën zich zeer snel voortplanten en dat dit niet met traditionele methoden kan worden bestreden.

KLAAR OM FRISSE LUCHT IN TE ADEMEN?