GEZONDHEIDSZORG

Home / Industrieën / Gezondheidszorg

ELIMINEER GEUREN, CONTROLEER INFECTIES EN VERBETER DE ALGEMENE HYGIËNE.

Hoge normen op het gebied van reinheid, geurbestrijding en infectiebeheersing in de gezondheidszorg zijn essentieel in ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, afdelingen, wachtkamers en operatiezalen. 

Als u geld zou kunnen besparen en tegelijkertijd de algemene hygiëne zou kunnen verbeteren,  waarom zou u dat dan niet doen? Bacteriën, virussen en  schimmels die in de lucht worden vervoerd, veroorzaken onaangename geuren en verspreiden infecties.

Products

AIR SILENT RANGE

MULTIFLEX RANGE

WASHROOM THERMAL RANGE

AIRsteril en de GEZONDHEIDSZORG

De AS-serie is speciaal ontworpen voor kleine ruimtes, zoals slaapkamers met continue bezetting, en is ideaal voor bewoners met zware incontinentie. Het heeft geen ventilator, waardoor de stille thermische convectie een ideaal is voor bewoners en personeel die mogelijk worden gestoord door lawaaierige machines in hun kamers. Het maakt gebruik van een standaard stopcontact en eenmaal geïnstalleerd, draait een AS-unit continu, waardoor de lamp slechts één keer per jaar moet worden vervangen. De MF-serie is ontworpen om geuren in middelgrote tot grote gesloten ruimtes te beheersen. Het is ideaal voor ontvangstruimten, gangen, eetkamers en woonkamers. De units zijn aangepast aan de grootte van de ruimte (20 m2 tot 100 m2) en het vervuilingsniveau. Ze worden aangedreven door een ventilator en werken 24/7. Eenmaal geïnstalleerd, kunnen ze eenvoudig worden aangepast om het optimale efficiëntieniveau te bereiken. Ook onze MF-units vereisen minimaal onderhoud voor jarenlang gebruik. De WT-serie maakt gebruik van de nieuwste thermische convectie UV-technologie om onaangename geuren te beheersen in kleinere gesloten ruimtes zoals sluiskamers, wasruimtes en alle kamers waar niet-continue bezetting is. De units zijn vast aangesloten op een bestaande stroombron, zoals een verlichtingscircuit, zodat ze 24/7 kunnen werken. Onze baanbrekende AIRsteril-technologie helpt u gegarandeerd:
  • Verhoogde reinheid door alle geuren consequent te verwijderen.
  • Verbeterde infectiecontrole voor patiënten, personeel en bezoekers.
  • Minder behoefte aan reinigingschemicaliën en parfums.
  • Verlengde levensduur van stoffering.
  • Vermindering van personeelsverloop en verzuim.
  • Aangename en verwelkomende eerste indruk.
  • Naleving van regelgeving inzake voedselverwerking

HOGE NORMEN INZAKE HYGIËNE EN INFECTIECONTROLE

Onaangename geuren kunnen een teken zijn van slecht beheer, niet goed voor de bewoners zorgen en niet voor het personeel zorgen. De Care Quality Commission (CQC) eist een hoog niveau van reinheid en infectiebeheersing “Gebouwen en apparatuur moeten zichtbaar schoon zijn en vrij van geuren die aanstootgevend of onaangenaam zijn.” *.

Een schone, frisse omgeving is goed voor bewoners, bezoekers en personeel. Sterke geuren kunnen de keuze van een gezin beïnvloeden wanneer ze op zoek zijn naar een huis voor hun dierbaren en het personeel neemt vaak meer vrije tijd wanneer ze in onaangename omstandigheden moeten werken.

De ouderwetse manier van het opruimen van geuren met chemicaliën en maskeren met parfum komt niet bij de oorzaak van het probleem. Bacteriën en geuren keren op deze manier te snel terug. De nieuwste technologie van AIRsteril elimineert de bacteriën en geuren door de lucht continu te verschonen.

KLAAR OM FRISSE LUCHT IN TE ADEMEN?