Huisdieren

Home / Industrieën / Huisdieren

NEUTRALISEER DE GEUREN DIE DOOR UW HUISDIEREN VERSPREIDT WORDEN.

Omdat woningen steeds beter geïsoleerd worden en er als gevolg minder natuurlijke verluchting ontstaat, is de luchtvervuiling binnenshuis uitgegroeid tot minstens vijf keer groter dan de luchtvervuiling buitenshuis. Geuren en infecties via de lucht worden veroorzaakt door bacteriën, virussen, schimmels, schimmels en vervelende pathogenen en vluchtige organische stoffen (VOS) die in de lucht en op oppervlakken doorheen het hele huis worden aangetroffen.

De meeste eigenaars van huisdieren zijn zich bewust van de geurproblemen die dieren in huis veroorzaken. Als gevolg hiervan worden huisdieren soms enkel in bepaalde kamers toegelaten of worden ze buiten het huis gehouden wanneer gasten op bezoek komen.

De geur van de kattenbak kan bijvoorbeeld soms een bepaalde vorm van schaamte veroorzaken maar bij oudere en incontinente huisdieren kunnen de problemen veel erger zijn. Geuren van huisdieren worden gecreëerd door bacteriën in de lucht en op oppervlakken, waaronder de vacht van dieren. Door het elimineren en onder controle houden van deze bacteriën, verwijdert u eveneens de geuren.

GERELATEERDE PRODUCTEN

AIR SILENT RANGE

huisdieren

In uw woning kunnen hoge concentraties aan bacteriën worden aangetroffen in en rond huisdieren die deze bacteriën van kamer naar kamer verspreiden. Bacteriën hopen zich ook op in toiletten, badkamers, slaapkamers, keukens en andere plaatsen.

Reiniging, filtratie en het gebruik van chemicaliën kunnen de bron van deze geuren meestal niet aanpakken. Het maskeren ervan met parfums in schoonmaakproducten heeft maar een beperkt effect. Wist u dat één bacterie zich in amper 8 uur kan vermenigvuldigen tot 8 miljoen? Enkel een constante reiniging van de lucht is dus efficiënt om de oorzaak ervan aan te pakken! 

DE AIR SILENT TECHNOLIGE VAN AIRSTERIL

De Silent AS10 maakt gebruik van AIRsteril’s unieke combinatie van 5 technologieën die samenwerken om bacteriën, virussen en onaangename geuren in gesloten ruimtes te elimineren. Onze technologie focust zicht op de bron van het probleem en zorgt voor schone, veilige lucht voor het hele gezin. * Bepaalde bacteriën, zoals Ecoli, kunnen zich elke 20 minuten vermenigvuldigen, waardoor er in theorie 16,7 miljoen bacteriën kunnen ontstaan in amper 8 uur tijd. Bacteriën planten zich razendsnel voort en dit valt simpelweg niet met traditionele methoden te bestrijden.

KLAAR OM FRISSE LUCHT IN TE ADEMEN?