DOKTERSPRAKTIJKEN

Home / Industrieën / Dokterspraktijken

VERZEKER DE NETHEID EN VEILIGHEID VAN UW PRAKTIJK

In gesloten ruimtes worden geuren en kruisinfecties veroorzaakt door bacteriën, virussen en schimmels op oppervlakken en in de lucht. Bij AIRsteril begrijpen we absoluut de noodzaak om aan infectiebeheersing te doen in dokterspraktijken zoals recepties, praktijkzalen en wachtkamers waar mensen met een ziekte samenkomen.

RELEVANTE PRODUCTEN

AIR SILENT RANGE

TANDARTSEN & HUISARTSEN

AIRsteril biedt een luchtzuiveringssysteem aan waarvan is bewezen dat het bacteriën en virussen uitroeit en ongewenste geuren onder controle houdt. Onze units hebben bewezen doeltreffend te zijn in het elimineren van verbindingen en micro-organismen in de lucht, evenals die op oppervlakken, waardoor frisse lucht in uw praktijk wordt voorzien. We bieden een breed gamma producten aan voor verschillende doeleinden, waaronder de AIR SILENT RANGE die bacteriën in dokterspraktijken elimineert en een frisse, aangename en veilige omgeving in wachtkamers handhaaft.

VERHOOGDE REINHEID IN UW PRAKTIJK

Regelmatige reinigings-, desinfectie- en maskeermiddelen zijn niet voldoende om bacteriën te doden, die zich in 8 uur * van één tot acht miljoen kunnen vermenigvuldigen. De technologie van AIRsteril zorgt voor:

  • Verhoogde reinheid door alle geuren consequent te verwijderen.
  • Verbeterde infectiecontrole voor patiënten en personeel.
  • Minder behoefte aan reinigingschemicaliën en parfums.
  • Verlengde levensduur van stoffering.
  • Vermindering van personeelsverloop en verzuim.
  • Aangename en verwelkomende eerste indruk bij patiënten. 

* Bepaalde bacteriën, zoals Ecoli, kunnen zich elke 20 minuten vermenigvuldigen, waardoor er in theorie 16,7 miljoen bacteriën kunnen ontstaan in 8 uur. Wat hiermee trachten te benadrukken is dat bacteriën zich zeer snel voortplanten en dat dit niet met traditionele methoden kan worden bestreden.

KLAAR OM FRISSE LUCHT IN TE ADEMEN?