AFVALVERWERKING

Home / Industrieën / Afvalverwerking

ELIMINEER BACTERIËN IN DE LUCHT VOORDAT ZE DE KANS KRIJGEN OM TE VERSPREIDEN

Klachten over stank door locale overheden of buurtbewoners kunnen bedrijven laten sluiten. Geuren en infecties worden veroorzaakt door bacteriën, virussen, schimmels en vluchtige organische stoffen (VOS) die in de lucht en op oppervlakken worden aangetroffen. Chemicaliën, parfums en maskerende middelen pakken de bron van het probleem niet aan, in tegenstelling tot de AIRsterils-technologie die de bacteriën uit de lucht elimineert voordat deze de kans krijgt zich te verspreiden en voort te planten.

Gerelateerde producten

MEGA THERMAL RANGE

INDUSTRIEEL AFVALBEHEER EN RECYCLAGE

Faciliteiten voor materiaalrecyclage, afvalbewerkings fabrieken, slachthuizen, producenten van dierenvoeding en voedselrecyclage zijn veelvoorkomende probleemindustrieën.

Geuroverlast wordt hier snel gecreëerd door bacteriën en vluchtige organische stoffen die worden gegenereerd door ontbindend materiaal. Chemicaliën, vernevelings- of schrobsystemen pakken de bron van het probleem niet aan, in tegenstelling tot de AIRsterils-technologie. 

Door gebruik te maken van de geavanceerde UV-technologie van AIRsteril, bieden onze Mega Thermal-units een wetenschappelijk bewezen oplossing voor het 24 uur per dag onder controle houden van geuren. Naast het elimineren van geurproblemen, vermindert de AIRsteril-technologie voortdurend ziekteverwekkers in de lucht en op oppervlakken, waardoor een gezondere en infectiebeheerde werkomgeving ontstaat.

Een van onze grootste Britse projecten tot nu toe was een afvaloverslagstation van 12.000 m2 dat meer dan duizend ton huishoudelijk afval per dag verwerkt. Ze kregen in de regio van de vijfhonderd geurklachten per maand van buurtbewoners. Nadat de AIRsteril-units waren geïnstalleerd, was er geen geur van buiten meer waarneembaar en waren praktisch alle  klachten van de ene op de andere dag verdwenen.

DE GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE VAN AIRSTERIL

De geavanceerde technologie van de Mega Thermal-unit maakt het mogelijk om bacteriën, virussen en schimmels zowel in de lucht als op oppervlakken efficiënter te bestrijden dan ooit tevoren. Dit alles wordt bereikt zonder ventilatoren en met een zeer laag energieverbruik. Het op maat ontworpen thermische convectiesysteem zorgt ervoor dat vervuilde lucht door de unit wordt verwerkt.

De Mega Thermal-unit biedt een uniek ontwerp zonder de noodzaak van een ventilatormotor. Alle onderdelen die kunnen worden aangetast door de zware ontgassing van bijtende materialen zijn omsloten in een hermetisch afgesloten omhulsel.

KLAAR OM FRISSE LUCHT IN TE ADEMEN?