over ons

Home / Over ons

Verdeler Benelux

VNR Consulting S.R.L.
Neem contact op met ons via: +32472863763

Volg ons op social media

ONS BEDRIJF IS GEBASEERD OP ONTWIKKELING VAN INNOVATIEVE EN KOSTENEFFECTIEVE OPLOSSINGEN VOOR HET VERWIJDEREN VAN VIEZE GEUREN

Wij staan in voor een goede frisse en adembare lucht die u, uw personeel en uw klanten ademen. AIRSTERIL-producten verbeteren de omgevingen in sanitaire ruimten, verzorgingstehuizen, afvalverwerkingsfabrieken, bioscopen, auditoria, laboratoria, gezondheidsclubs, kantoren, luchthavens, hotels, tandartsen, ziekenhuizen, scholen en nog veel meer. Ons doel is om u te helpen voor een kwalitatieve en gezonde de lucht te ademen in gesloten ruimtes en voor een verbeterde lucht door de geuren,bacteriën, virussen, schimmels, schimmels en vluchtige organische stoffen (VOS) aanwezig in die lucht te verwijderen. Bovendien biedt Airsteril de mogelijkheid om niet alleeen de lucht te reinigen maar ook de omringende oppervlakken te reinigen. Dit alle om de gezondheidsrisico te verminderen.

Ons managementteam heeft een grondige kennis van de luchtzuiveringsmarkt. We begrijpen dat elke omgeving kan kampen met verschillende luchtkwaliteit problemen en onze expertise biedt u een oplossing op maat voor.

 

ONZE PRODUCTEN 

Ons assortiment is speciaal ontwikkeld met een breed gamma voor verschillende toepassingen, gaand van kleine slaapkamers, kantoren en wasruimten tot grote lounges, sporthallen, auditoria en afvalverwerkingsfabrieken. Klanten kunnen kiezen uit een reeks AIRSTERIL-eenheden die passen bij de grootte van elke locatie, en hun aantal bezoekers, met de desbetreffende niveau van verontreiniging en de vereiste niveau van sterilisatie.

AIRSTERIL-producten maken gebruik van een uniek proces op basis van UV-technologie en een reeks zuiveringsactiviteiten zowel binnen in de apparatuur als in het ‘cascaderende’ plasma dat uit de apparatuur komt. In elk geval voldoet onze apparatuur aan alle gezondheids- en veiligheidsvoorschriften.

We zijn trotse leden van de European Ozone Trade Association. Als lid van de EUOTA werken we aan het verbeteren van het onderwijs en kennis en regelgeving rond het gebruik van ozon.
Wij verzekeren U dan ook dat we U de beste en meest efficiente oplossingen kunnen aanbieden in de strijdt tegen het verontreinigen van de lucht in geslote ruimtes met de daarbij horende best-practices.

KLAAR OM FRISSE LUCHT IN TE ADEMEN?