TRANSPORT & VOERTUIGEN

Home / Industrieën / Transport & voertuigen

VERWIJDER SCHADELIJKE BACTERIËN UIT UW VOERTUIGEN

Transport & voertuigen worden vaak over het hoofd gezien als het gaat om het verwijderen van geuren en infecties veroorzaakt door bacteriën, virussen, schimmels en vluchtige organische stoffen (VOS). Regelmatig gebruikt van reinigings-, desinfectie- en maskeermiddelen zijn niet voldoende om de bacteriën te doden, die zich in 8 uur van één tot acht miljoen kunnen vermenigvuldigen. *

Gerelateerde producten

CUSTOM VEHICLE RANGE

VOERTUIGEN

Voertuigen voor professionele of medische doeleinden die materialen of personen vervoeren krijgen vrij snel te maken met geur- en infectieproblemen. 

Drukke schema’s en snelle doorlooptijden zorgen er vaak voor er weinig tijd is om de voertuigen grondig te reinigen. De technologie in onze CUSTOM VEHICLE RANGE zorgt voor continue reiniging zonder dat de voertuigen voor langere tijd van de weg moeten blijven. Ideaal dus om de efficiëntie van uw distributienetwerk te verhogen en uw chauffeurs gezond te houden.

ONZE BAANBREKENDE TECHNOLOGIE

De technologie van AIRsteril zorgt voor:

  • Verhoogde reinheid door alle geuren consequent te verwijderen.
  • Verbeterde infectiecontrole*
  • Minder behoefte aan reinigingschemicaliën en parfums.
  • Verlengde levensduur van stoffering en apparatuur.
  • Een aangename en verwelkomende geur in uw voertuigen

* Bepaalde bacteriën, zoals Ecoli, kunnen zich elke 20 minuten vermenigvuldigen, waardoor er in theorie 16,7 miljoen bacteriën kunnen ontstaan in amper 8 uur tijd. Bacteriën planten zich razendsnel voort en dit valt simpelweg niet met traditionele methoden te bestrijden.

KLAAR OM FRISSE LUCHT IN TE ADEMEN?