HOTELS & CATERING

Home / Industrieën / Hotels & Catering

ELIMINEER ONGEWENSTE GEUREN EN BACTERIËN IN UW KAMERS, KEUKEN EN EETKAMERS

Onaangename geuren en infecties via de lucht worden in hotels veroorzaakt door bacteriën, virussen, schimmels, schimmels en vluchtige organische stoffen die in de lucht worden vervoerd. Sanitaire ruimtes, slaapkamers, restaurants, keukens, spoelkamers en vuilnislokalen zijn allemaal onderhevig aan onaangename geuren.

AIRsteril biedt ook oplossingen om aanhoudende geuren te verwijderen, zodat eetruimtes voor alternatieve doeleinden kunnen worden gebruikt of simpelweg de onaangename etensgeur die overblijft te verwijderen. Onze units kunnen ook worden geleverd als barrière in keukens om kookluchtjes te verminderen en te voorkomen dat ze zich elders verspreiden.

Gerelateerde producten

MULTIPURPOSE RANGE

MULTIFLEX RANGE

AIR SILENT RANGE

HOTELS & ACCOMODATIE

Regelmatige reinigings-, desinfectie- en maskeermiddelen zijn niet voldoende om bacteriën te doden, die zich in 8 uur * van één tot acht miljoen kunnen vermenigvuldigen. De technologie van AIRsteril zorgt voor:

  • Verhoogde reinheid door alle geuren consequent te verwijderen.
  • Roker kamers zullen sneller weer fris ruiken
  • Verbeterde infectiecontrole voor gasten en personeel.
  • Minder behoefte aan reinigingschemicaliën en parfums.
  • Verlengde levensduur van stoffering.
  • Vermindering van personeelsverloop en verzuim.
  • Aangename en verwelkomende eerste indruk bij gasten. 
  • Naleving van regelgeving inzake de uitbating van een hotel

In hotelkamers zijn roken, incontinentie, braken, morsen en slecht schoonmaken de bronnen van onaangename geuren. Toiletten en wasruimtes in gemeenschappelijke delen zijn een belangrijke bron van geur in lobby’s, restaurants en bars. Ook kookluchtjes uit keukens kunnen overal in het hotel blijven hangen. Bacteriën verzamelen zich in luchtkanalen, airconditioningapparatuur en andere ontoegankelijke plaatsen in hotels en andere vormen van toeristische accomodatie.

CATERING

AIRsteril biedt een luchtzuiveringssysteem aan waarvan is bewezen dat het bacteriën en virussen uitroeit en geurtjes onder controle houdt. Onze units hebben keer op keer bewezen effectief te zijn in het elimineren van micro-organismen in de lucht, evenals die op oppervlakken. Dit zorgt ervoor dat er steeds een frisse lucht circlueert in uw cateringsbedrijf.

Met frisse lucht bespaart u veel geld

Ook al rekent u €100 aan als boete voor het roken in een rookvrije slaapkamer compenseert dit nog altijd niet voor de extra schoonmaakkosten en verloren bezetting. Onze AIRsteril MP100-unit kan de lucht en oppervlakken in de kamer binnen 30 minuten zuiveren om ervoor te zorgen dat u minimale tijd aan arbeidskosten verspilt en de kamer snel weer beschikbaar kunt maken voor een nieuwe gast.

In hotels gebruikt AIRsteril de nieuwste technologie om vervuilde lucht te zuiveren en bacteriën te elimineren. U kunt ze continu aan laten of een korte en krachtige reiniging geven in zeer vervuilde kamers. onze krachtige, draagbare MP100-unit biedt een complete luchtzuiveringsoplossing.

* Bepaalde bacteriën, zoals Ecoli, kunnen zich elke 20 minuten vermenigvuldigen, waardoor er in theorie 16,7 miljoen bacteriën kunnen ontstaan in amper 8 uur tijd. Bacteriën planten zich razendsnel voort en dit valt simpelweg niet met traditionele methoden te bestrijden.

ZORG VOOR EEN GOEDE EERSTE INDRUK BIJ KLANTEN

Afzuigsystemen en ventilatie kunnen commerciële kookgeuren verminderen, maar sterke geuren zoals gebakken vis of uien kunnen gemakkelijk doordringen op plaatsen waar deze geuren ongewenst zijn. Aanhoudende voedselgeuren wekken de indruk van slechte schoonmaaknormen en kunnen daarom een slechte impact hebben op uw hotel of cateringbedrijf.

Bacteriën kunnen door de lucht van kamer naar kamer reizen, wat betekent dat bacteriën uit de wasruimtes in de keuken of eetkamer terecht kunnen komen. De technologie van AIRsteril zorgt ervoor dat u 24 uur per dag schone lucht in uw etablissement heeft, waardoor bacteriën en onaangename geuren geëlimineerd worden.

KLAAR OM FRISSE LUCHT IN TE ADEMEN?